Τρόποι πληρωμής

1. Μέσω αντικαταβολής

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω της ACS courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής (το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι + 2,00 € ΜΟΝΟ). Η μέθοδος της αντικαταβολής προϋποθέτει τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημά μας για την επιβεβαίωση αποστολής του δέματος. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία και επιβεβαίωση της παραγγελιάς από εσάς το δέμα δεν μπορεί να σταλεί και η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής σε περίπτωση ειδικών παραγγελιών με προϊόντα όπως χρωματισμένα προϊόντα βαφής σε μηχανές χρωματισμού καθώς και προϊόντα μεγάλης χρηματικής αξίας κ.ά. Οι συγκεκριμένες παραγγελίες πρέπει να προπληρωθούν. Επίσης δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής σε περίπτωση αποστολής μέσω μεταφορικών εταιρειών. Σε αυτή την περίπτωση οι παραγγελίες εκτελούνται ΜΟΝΟ με τους τρόπους *2, *3 & *4 που περιγράφονται παρακάτω.

2. Μέσω Χρέωσης Πιστωτικής Κάρτας

Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω της πύλης πληρωμών της τράπεζας Eurobank: Δέχεται Mastercard, Visa και Maestro.

3. Μέσω PayPal

Πληρώστε με Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών), είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας.

4. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Επίσης μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής. Η κατάθεση μπορεί να γίνει και μέσω *Web Banking!


Eurobank IBAN: GR10 0260 4720 0001 0020 0124 606

Εθνική IBAN: GR64 0110 4890 0000 4897 5208 405

* Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποια από τις παραπάνω τράπεζες παρακαλώ η μεταφορά να γίνει στην EUROBANK

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@xromata-ergalia.gr. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 2821 405050.